۱۴۰۰/۰۷/۱۸
بازدید تیم مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه از دانشكده داروسازی بر اساس شاخص های ارزیابی عملكرد سال ۱۴۰۰

به گزارش روابط عمومی فاوا صبح امروز تیم مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه در راستای برنامه ارزیابی عملکرد مراکز تابعه از دانشکده داروسازی طبق شاخص های ابلاغ شده بازدید نمودند.

طی این بازدید کارشناسان مسئول حوزه های اتوماسیون اداری کارکنان، شبکه و زیر ساخت، سخت افزار و امور قراردادهای فناوری اطلاعات مطابق با شاخص های ارزیابی عملکرد ابلاغی به مراکز، حوزه‌های مذکور را بررسی و ارزیابی نمودند.
در پایان بازدید موارد شناسایی شده و امتیازات تعیین شده در جلسه ای با حضور کارشناسان مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه،  معاون پشتیبانی ‌و  مسئول حراست و کارشناسان مسئول حوزه های مرتبط با ارزیابی، مطرح شد.