۱۴۰۰/۰۷/۱۸
برگزاری جلسه هماهنگی پرونده الكترونیك سلامت در سطح استان البرز

به گزارش روابط عمومی فاوا صبح امروز جلسه هماهنگی پرونده الکترونیک سلامت در سطح استان با حضور معاون محترم غذا و دارو دانشگاه، دبیر ستاد اجرایی پرونده الکترونیک سلامت دانشگاه ، معاون اجرایی معاونت بهداشتی دانشگاه ، مدیر گروه گسترش شبکه های بهداشتی درمانی ، ریاست بیمارستان امام حسین (ع) ، مدیر کل بیمه سلامت ، معاون درمان بیمه تامین اجتماعی و کارشناس مربوطه برگزار شد.
در این جلسه اعضا به بررسی وضعیت نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک ، چالش ها و موانع موجود پرداختند.