۱۴۰۰/۰۷/۱۱
    /  2
بازدید تیم مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه از دانشكده دندانپزشكی بر اساس شاخص های ارزیابی عملكرد سال ۱۴۰۰

به گزارش روابط عمومی فاوا صبح امروز تیم مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه در راستای برنامه ارزیابی عملکرد مراکز تابعه از دانشکده دندانپزشکی طبق شاخص های ابلاغ شده بازدید نمودند.

طی این بازدید مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه و کارشناسان مسئول حوزه های اتوماسیون اداری کارکنان و مکاتبات، شبکه و زیر ساخت، سخت افزار و امور قراردادهای فناوری اطلاعات مطابق با شاخص های ارزیابی عملکرد ابلاغی به مراکز، حوزه‌های مذکور را بررسی و ارزیابی نمودند.
در پایان بازدید موارد شناسایی شده و امتیازات تعیین شده در جلسه ای با حضور مدیر و کارشناسان مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، رئیس و مدیران دانشکده و کارشناسان مسئول حوزه های مرتبط با ارزیابی، مطرح شد.

در این نشست مهندس عظیم زاده مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه هدف پایش را ارتقا سیستم های حوزه آمار و فناوری اطلاعات و ارزیابی عملکرد نیروهای فناوری اطلاعات مراکز عنوان نمودند.
در پایان جلسه نیز دکتر نظری معاون توسعه و مدیریت منابع دانشکده دندانپزشکی نظرات خود را در حوزه های مرتبط با موضوع اظهار نموده و چالش های دانشکده را در رابطه با ارتقا سیستم HIS و مشکلات واحد فناوری اطلاعات را به دلیل گستردگی حوزه دانشکده تشریح کردند.