جمعه, 24 مرداد 1399
     ۱۳۹۹/۰۵/۱۱
تجلیل از كارشناسان مدیریت آمار و فناوری اطلاعات
دکتر مرتضی نظری معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به دلیل اجرای موفقیت آمیز پروژه های حوزه آمار و فناوری اطلاعات از کارشناسان مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه تقدیر کرد

به گزارش روابط عمومی فاوا، صبح امروز به مناسبت اجرای موفقیت آمیز پروژه های حوزه آمار و فناوری اطلاعات ، مراسم تجلیل از کارشناسان مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه با حضور جناب آقای  دکتر نظری معاون توسعه مدیریت و منابع، انجام گرفت.

در ابتدای این جلسه، مهندس عظیم زاده مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، گزارش عملکرد سال ۱۳۹۹_۱۳۹۸، پروژه های اجرا شده و میزان پیشرفت پروژه های در حال اجرا را ارائه نمودند  .

ایشان با تشریح پیشرفت چشمگیر دانشگاه در پروژه های حوزه آمار و فناوری اطلاعات، افق چشم انداز مدیریت را هوشمند سازی در راستای تحقق اهداف ریاست دانشگاه آقای دکتر کریم دانستند، که به صورت عملیاتی در شش ماهه دوم سال جاری اجرا خواهد شد.

در ادامه مراسم جناب آقای دکتر نظری معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، ضمن تقدیر و تجلیل از زحمات و تلاش های موفقیت آمیز مدیر و کارشناسان  حوزه آمار و فناوری اطلاعات ستادی و واحد های تابعه دانشگاه، از تغییرات بزرگ و کم نقص در نرم افزارها به خصوص مکاتبات اداری و اتوماسیون اداری قدر دانی نمودند.

ایشان در ادامه بر ارائه نمودن آمار و اطلاعات به روز در قالب داشبورد مدیریتی به مدیران ستادی و واحد های تابعه دانشگاه تاکید نموده و آن را جزو خواسته ها و اولویت های اصلی مدیران دانشگاه برشمردند.