۱۳۹۹/۰۳/۳۱
جلسه سازماندهی میز خدمت الكترونیكی
جلسه سازماندهی میز خدمت الکترونیکی در محل مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی فاوا، روز شنبه مورخ ۱۳۹۹/۰۳/۳۱ جلسه سازماندهی میز خدمت الکترونیکی در محل مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه برگزارشد. در این جلسه که با حضور رئیس اداره بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات، مدیر توسعه سازمان و تحول اداری و مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه و کارشناسان حوزه های مذکور آغاز شد، چالش ها و مشکلات میز خدمت الکترونیکی و فرایندهای شناسه دار دانشگاه مورد بررسی قرار گرفت.
پس از بحث و تبادل نظر حاضرین پیرامون موضوع جلسه، مقرر گردید کلیه فرآیندهای مرتبط با خدمات شناسه دار احصا، بازنگری و الکترونیکی شده و مطابق با چارچوب و قالب سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان البرز در پورتال دانشگاه پیاده سازی شوند.