پنج‌شنبه, 15 خرداد 1399
     ۱۳۹۹/۰۲/۲۷
جلسه ستاد اجرایی پرونده الكترونیك سلامت برگزار شد
اولین جلسه ستاد اجرایی پرونده الکترونیک سلامت در سال 99 با موضوع اجرایی سازی مجدد نظام ارجاع الکترونیکی و نوبت دهی اینترنتی کلینیک های فعال در مراکز درمانی پس از بحران کرونا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی فاوا صبح امروز اولین جلسه ستاد پرونده الکترونیک سلامت در سال 99، با موضوع اجرایی سازی مجدد نظام ارجاع الکترونیکی و نوبت دهی اینترنتی کلینیک های فعال در مراکز درمانی پس از بحران کرونا، با حضور معاون توسعه دانشگاه، مدیر آمار و فناوری اطلاعات، مدیر بودجه و پایش عملکرد، مسئول سپاس و HIS دانشگاه، نمایندگان معاونت های درمان و بهداشت و نماینده شرکت دانش پارسیان (سیب) در سالن معاونت توسعه دانشگاه برگزار گردید . در این جلسه حاضرین پیرامون مشکلات، موانع و راهکارهای احیای نظام ارجاع و پیگیری درمان بیماران از سطح 1 به 2 به بحث و تبادل نظر پرداختند.