پنج‌شنبه, 15 خرداد 1399
     ۱۳۹۹/۰۲/۱۳
به همت مدیریت آمار و فناوری اطلاعات كلینیك مجازی كرونا در البرز افتتاح شد
ظهر امروز فاز اول اجرایی کلینیک مجازی کرونا در بیمارستان امام علی ( ع) و همچنین مرکز بهداشت حضرت علی (ع) با حضور رییس دانشگاه افتتاح شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و فاوا، ظهر امروز فاز اول اجرایی کلینیک مجازی کرونا در بیمارستان امام علی ( ع) و همچنین مرکز بهداشت حضرت علی (ع) به همت مدیریت آمار و فناوری اطلاعات ، معاونت درمان و معاونت بهداشت با حضور رییس دانشگاه و جمعی از معاونین در کلینیک ویژه بیمارستان امام علی افتتاح شد و ویزیت مجازی با حضور بیمار و پزشک از راه دور با موفقیت آزمایش شد.

در آغاز  افتتحایه آقای مهندس عظیم زاده مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه عنوان کردند که کلینیک مجازی ویژه بیماران مبتلا به کرونا با هدف ویزیت در منزل توسط پزشک از راه دور و حذف مراجعه غیر ضرور به بیمارستان  و پیگیری وضعیت درمانی بیمار توسط پزشک در منزل و همچنین جهت پیشگیری از شیوع بیماری از طریق رفت و آمد به مراکز درمانی و بهداشتی و محافظت از پزشکان و کادر درمانی و بهداشتی افتتاح شده است.

ایشان در ادامه تصریح کردند در فاز اول بیماران مبتلا به کرونا که از بیمارستان ترخیص میشوند و یا از مراکز بهداشتی ارجاع داده شده یک بار  به کلینیک مجازی کرونا در بیمارستان مراجعه حضوری داشته و پس از تشکیل پرونده و دریافت آموزش های لازم نسبت به استفاده از سامانه مجازی کلینیک کرونا از این پس می توانند در منزل به صورت آنلاین با پزشک مربوطه از طریق گفتگوی نوشتاری ، تصویری و صوتی ارتباط برقرار کرده پیگیری لازم نسبت به روند درمان و وضعیت بیماری توسط پزشک انجام میشود و در صورت لزوم حتی با صدور نسخه الکترونیکی بیمار می تواند داروهای تجویز شده را از داروخانه های تعیین شده دریافت کنند.

دکتر حسین کریم رییس دانشگاه نیز در حاشیه افتتاح کلینیک مجازی کرونا در استان گفت: زندگی پسا کرونا تغییر کرده است و این سبب شده تغییرات مثبتی در فعالیت های زندگی حتی در حوزه پزشکی و درمانی و پیگیری درمان  بیماران کرونایی ایجاد شود.
وی افزود: امروز در حالی که کرونا در زندگی اجتماعی ورود کرده است باید از روش های سنتی به سمت روش های مجازی و درمان های از راه دور حرکت کنیم چرا که راه اندازی کلینیک های مجازی از این دست،  هم به نفع مردم و هم به نفع کادر درمانی است وقتی باید فاصله گذاری اجتماعی در همه ی سطوح رعایت شود.
دکتر کریم عنوان کرد : هدف از راه اندازی کلینیک های مجازی برای بیماران کرونایی این است که بیمار وقتی ترخیص میشود جهت پیگیری روند درمانی خود دیگر به بیمارستان مراجعه نکرده و در منزل به صورت مجازی توسط پزشک خود ویزیت و تحت پیگیری قرار گیرد.
وی ادامه داد: امروز فاز اول کلینیک مجازی راه اندازی شد و به تدریج با رفع نواقصی و کاستی ها در کلیه بیمارستان ها و مراکز بهداشتی نیز فعال خواهد شد.
رییس دانشگاه اظهار داشت : در فاز اول کلیه بیماران کرونای ترخیص شده از بیمارستان و یا بیمارانی که از مراکز بهداشتی به  کلینیک مجازی ارجاع داده میشوند میتوانند کد کاربری و رمز ورود و آموزش لازم را دریافت کنند و در صورت لزوم  در منزل از طریق بستر فراهم شده با پزشک مربوطه ارتباط برقرار کرده و پیگیری لازم توسط پزشک انجام خواهد شد.