جمعه, 22 فروردين 1399
     ۱۳۹۹/۰۱/۰۶
برگزاری ویدئو كنفرانس با موضوع بررسی و ارزیابی آمار كرونا
ویدئو کنفرانس بررسی و ارزیابی آمار کرونا با اتصال همزمان ستاد، معاونت ها و مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی و روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی فاوا، صبح امروز ویدئو کنفرانسی جهت ارزیابی و بررسی آمار کرونا با اتصال هم زمان کارشناسان گروه آمار و مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، پزشکان و کارشناسان معاونت های بهداشت، درمان و مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی و روابط عمومی و امور بین الملل برگزار شد. در این جلسه آقای مهندس عظیم زاده مدیر آمار و فناوری اطلاعات و کارشناسان گروه آمار با ارائه نقشه و آمارها به تشریح مشکلات و چالش های آماری کرونا پرداختند و از مشارکت کنندگان در جلسه خواستند تا نظرات و راهکارهای خود را در این خصوص ارائه نمایند.

در ادامه جلسه آقای دکتر کبیر، رئیس دانشکده پزشکی با بررسی و بحث درباره اپیدمیولوژی بیماری و آقای دکتر سلیمانی فوق تخصص بیماری های ریوی با ارائه توضیحاتی پیرامون بیماری و یافته های بالینی موارد مثبت، پیشنهادات خود را جهت اصلاح و ارتقا کیفیت دادهها و آمارها عنوان کردند. کارشناسان معاونت های بهداشت و درمان و مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی نیز هریک با ارائه توضیحاتی به کارها و امور انجام شده جهت اصلاح ایرادات، پیشنهادات خود را در خصوص به روز رسانی و ورود داده ها و آمارها در بیمارستان ها و مراکز تشریح نمودند.

در پایان جلسه نیز آقای مهندس عظیم زاده به جمع بندی مباحث مطرح شده، راهکارها و پیشنهادات ارائه شده پرداختند و تاکید نمودند جهت ایجاد وحدت رویه و هماهنگی، تمامی آمار ها باید از یک منبع و در یک زمان مشخص اعلام شود.

در ادامه ایشان بیان کردند که با دستور ریاست دانشگاه درمانگاه های مجازی را  نیز راه اندازی کرده ایم و از هفته آینده این درمانگاه ها شروع به کار خواهند کرد و بسیاری از پزشکان می توانند از منزل به صورت مجازی بیماران را ویزیت کنند و بیماران خیلی راحت تر خدمات را دریافت می کنند.