جمعه, 22 فروردين 1399
     ۱۳۹۸/۱۲/۱۹
برگزاری سه ویدئو كنفرانس بین مراكز دانشگاه و اولین جلسه كلاس مجازی برای دانشجویان
سه ویدئو کنفرانس بین مراکز دانشگاه و اولین جلسه کلاس مجازی برای دانشجویان با موفقیت برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی فاوا، با توجه به شرایط اضطراری کنونی و محدودیت برگزاری جلسات به صورت حضوری، به همت مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه تمامی جلسات امروز به صورت ویدئو کنفرانس برگزار گردید. جلسه بیمارستان رجایی با مرکز EOC (در خصوص بررسی وضعیت آمار و اطلاعات کرونا)، جلسه مدیریت آمار و فناوری اطلاعات با کارشناسان فناوری اطلاعات مراکز و جلسه ریاست دانشگاه با معاونت ها، مراکز درمانی و بهداشتی (بررسی وضعیت شیوع کرونا) امروز با موفقیت و طبق برنامه برگزار شدند.

ظهر امروز نیز اولین جلسه کلاس مجازی برای دانشجویان به صورت آنلاین (تله کنفرانس) برگزار شد.