جمعه, 2 اسفند 1398
     ۱۳۹۸/۱۱/۲۰
برگزاری جلسه هماهنگی نظام ارجاع الكترونیكی
جلسه بررسی چالش ها و رفع مشکلات عملیاتی نظام ارجاع الکترونیکی در دانشکده پزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی فاوا صبح امروز جلسه "هماهنگی نظام ارجاع الکترونیکی" یک هفته پس از شروع پایلوت طرح در بیمارستان ها، با حضور آقای مهندس عظیم زاده مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، آقای دکتر گنجه مدیر امور بیمه، تعرفه و استاندارد معاونت درمان، آقای دکتر مقصودی رئیس مجتمع آموزشی و درمانی امام علی (ع)، نمایندگان معاونت درمان، نمایندگان معاونت بهداشتی، معاون درمان و مسئولین مجتمع آموزشی و درمانی امام علی (ع) و مسئولین فناوری اطلاعات ستادی و معاونت ها، در سالن جلسات دانشکده پزشکی برگزار شد.

در این جلسه چالش ها و مشکلات پس از اجرای طرح، مسائل و مشکلات پزشکان مورد بررسی قرار گرفت و حاضرین جهت رفع موانع و مشکلات موجود به ارائه راهکار و بحث و تبادل نظر پرداختند.