جمعه, 2 اسفند 1398
     ۱۳۹۸/۱۱/۱۲
برگزاری جلسه برنامه ریزی جهت عملیاتی نمودن نظام ارجاع الكترونیك
جلسه نظام ارجاع با محوریت "برنامه ریزی در راستای عملیاتی نمودن ارجاع الکترونیک بیمار از سطح یک به سطح دو" در معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی فاوا صبح امروز جلسه نظام ارجاع با محوریت "برنامه ریزی در راستای عملیاتی نمودن ارجاع الکترونیک بیمار از سطح یک به سطح دو" با حضور آقای مهندس عظیم زاده مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، آقای دکتر محمدی معاون اجرائی معاونت بهداشت، خانم دکتر تیزویر معاون فنی معاونت بهداشت، آقای مهندس رحیمی مدیر گسترش شبکه بهداشت و ارتقا سلامت، آقای دکتر گنجه مدیر امور بیمه، تعرفه و استاندارد معاونت درمان، آقای دکتر عبدوس کارشناس مسئول گسترش شبکه بهداشت و کارشناسان فناوری اطلاعات ستادی و معاونت ها در محل معاونت بهداشتی برگزار گردید.

در آغاز جلسه آقای مهندس عظیم زاده مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، با تشریح پشت سرگذاشتن مشکلات، موانع و فراز و نشیب ها در مسیر پیاده سازی نظام ارجاع، عنوان کردند: که نقشه نظام ارجاع باز طراحی شد و فاز اول این طرح و اجرای تستی آن با موفقیت به انجام رسید. در این مرحله با توجه به مساعد بودن زمینه، طرح باید وارد فاز عملیاتی شده و ارجاع بیماران از سطح یک به دو و بازخوراند آن صورت گیرد.

ایشان هم چنین از همکاری و تلاش های معاونت بهداشتی در راستای اجرای طرح قدردانی نمودند و به  لزوم ادامه همکاری مستمر معاونت ها جهت اجرای بی نقص طرح و جلب رضایت بیماران تاکید نمودند.

آقای دکتر گنجه، مدیر اداره هماهنگی امور بیمه، تعرفه و استاندارد معاونت درمان نیز با توجه به آموزش مقدماتی پزشکان، بررسی و معرفی مراکز و بیمارستان های آماده و تعیین پرسنل هماهنگ کننده و پاسخگوی نظام ارجاع، به آمادگی معاونت درمان جهت اجرای طرح و پایش مستمر آن توسط بازدیدهای میدانی روزانه در هفته جاری تاکید کردند. ایشان خواستار هماهنگی کامل مسئولان ارجاع بیماران در معاونت بهداشت با مسئولان پذیرش بیماران ارجاعی در مراکز تحت پوشش معاونت درمان شدند و به اهمیت نشانه گذاری و پیگیری بیماران ارجاع شده در ابتدای طرح تاکید نمودند.

آقای دکتر محمدی معاون اجرائی معاونت بهداشت، ضمن استقبال از اجرای طرح نظام ارجاع خواستار طراحی فرایندی شدند که بتوان از طریق آن از ارائه کامل خدمات به بیماران در فاز اجرا اطمینان حاصل کرد و ترتیبی اتخاذ گردد که مشکلات احتمالی در راستای اجرای طرح موجب نارضایتی بیماران نشود.

در ادامه جلسه آقای مهندس رحیمی مدیر گسترش شبکه بهداشت و ارتقا سلامت، ضمن ابراز خرسندی در رابطه با اجرای طرح نظام ارجاع به دلیل اهمیت و جایگاه آن در حوزه بهداشت، به مشخص کردن مراکز پایلوت و اجرای طرح در آن ها جهت شناسایی موانع و مشکلات اشاره کردند. ایشان هم چنین جهت جلب رضایت مردم در ابتدای اجرای طرح و جلوگیری از مشکلات احتمالی به ارائه راهکار پرداختند.