جمعه, 2 اسفند 1398
     ۱۳۹۸/۱۱/۰۵
بازدید از بیمارستان امام جعفرصادق (ع) در راستای اجرای موفق تست ارجاع الكترونیك بیماران
تیم مدیریت آمار و فناوری اطلاعات و نمایندگان معاونت درمان دانشگاه در راستای اجرای موفق تست ارجاع بیماران و اجرای نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک از بیمارستان امام جعفرصادق (ع) بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی مافای دانشگاه، صبح امروز آقای مهندس عظیم زاده مدیر آمار و فناوری اطلاعات به همراه جمعی از کارشناسان فناوری اطلاعات ستادی و نمایندگان معاونت درمان جهت ارزیابی چگونگی اجرای طرح های پرونده الکترونیک سلامت و وضعیت پیشرفت آن ها از بیمارستان امام جعفرصادق (ع) بازدید کردند. در این بازدید اجرای موفق تست ارجاع بیماران از سطح 1 انجام گرفت. هم چنین تست طرح نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک نیز در مرکز بررسی شد و نتیجه آن موفقیت آمیز بود که با توجه به برنامه تعیین شده توسط وزارت بهداشت در این رابطه، دانشگاه علوم پزشکی البرز در بین دانشگاه های پیشرو در این طرح محسوب خواهد شد.